TÜRK YURDU KOLEJİ 4.KARİYER KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bugün Okulumuzda daha önce “Türk Yurdu Konferansları” adını verdiğimiz serimize “Kariyer Konferansları” olarak devam ettiğimiz bu yeni Konferans serimizin dördüncü bölümünde Instagram ve Zoom üzerinden gerçekleştirdiğimiz canlı yayında Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi,  Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi   Kadın  Hast. ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayşe Filiz YAVUZ’u konuk ettik.

Yavuz, “NEDEN TIP?” konulu bir konferans verdi.Kurucu Temsilcimiz Kerim ÜNAL, Okul Müdürümüz Erdem İLDEŞ, İdarecilerimiz, Öğretmenlerimiz ve Personelimizin okuldan ve öğrencilerimiz ile herkese açık olan canlı yayınımıza katılım gösteren izleyicilerimizin katıldığı konuşmada Ayşe Filiz YAVUZ, doktorluk kavramından bahsederek sözlerine başladı, mesleğin zorluklarına ve ciddiyetine değindi.Daha sonra tıp alanını seçmek isteyen öğrencilere detaylı tavsiyelerde bulundu.Mesleğin detaylarına çeşitli örneklerle değinen Yavuz, bu meslekte bir insanı tedavi ederek onları hayata tutundurmanın kendileri için önemine vurgu yaptı ve  bu alanı seçmek isteyen gençlere detaylı açıklamalar yaptı.Programımızın Moderatörü Müdür Yardımcımız Demet BİLGİN, öğrencilerden gelen soruları da Ayşe Filiz YAVUZ’a yöneltti.Yavuz, soruları yanıtlarken gençlere meslekleri kendilerine değer katmak için yapmamalarını öğütlerken, aksine insanların mesleklere değer kattıklarını belirtti.  Ayşe Filiz Yavuz, daha sonra salondan da gelen sorular üzerine bu mesleği nasıl seçtiğini ve işinden edinmiş olduğu çok çeşitli tecrübeleri dinleyenlere aktardı.Türk Milletinin gelecek nesillerinin de en iyisini yapacağını belirterek devletini yaşatacağına inancının tam olduğunu söyledi ve sözlerini tamamladı.

Konferansın ardından konuğumuz Ayşe Filiz YAVUZ’a Kurucu Temsilcimiz Kerim ÜNAL ve Kurumsal Koordinatörümüz Tuğba YAHYALI tarafından plaket takdim edildi.Bizleri kırmayarak bu etkinliğimize katılan Ayşe Filiz YAVUZ Hocamıza teşekkür ederiz…                                                                                                                                                                  

Canlı yayının tamamını https://www.facebook.com/ozelturkyurdukoleji/videos/3401238196645116 adresinden izleyebilirsiniz.         

 

 

                                             

 

 

 

 

 

SİTE İÇİ ARAMA