TÜRK YURDU KOLEJİ 18 MART 1915 ÇANAKKALE ZAFERİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107.yıldönümünde okulumuzda gerçekleştirdiğimiz programa Okul Müdürümüz Erdem İLDEŞ, Türk Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Üyesi Sn. Yaşar ŞAHİNOĞLU, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, çalışanlarımız ve öğrencilerimiz katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın hep bir ağızdan coşkulu bir şekilde okunmasıyla başladı. Okul Müdürümüz Erdem İLDEŞ, günün önemine ilişkin kısa bir konuşma yaptı. İldeş, Çanakkale Zaferi’nin bir varoluş mücadelesi olduğunu dile getirirken, Atalarımızın Çanakkale’de yazdığı destanı kısaca anlatarak sözlerine başladı. Erdem İldeş, Atalarımızın bize bıraktığı mirasın önemine dikkat çekti ve gençlerin de çalışarak, vatana ve millete faydalı işler yaparak bu emaneti gelecek nesillere taşıması gerektiğini söyleyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmanın ardından 2-A sınıfı öğrencimiz Öykü İkra DEMİRTAŞ, “Asker Mektubu”nu okudu. Ardından 7’nci ve 9’uncu sınıf öğrencilerimiz, “Mehmetlerin Destanı” isimli gösteriyi sergilediler. Gösterinin ardından program sona erdi.

Çanakkale Zaferi’nin 107.yıl dönümünde bu toprakları vatan yapan başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz…

SİTE İÇİ ARAMA