TÜRK YURDU KOLEJİNDE YENİ DÖNEM BULUŞMASI

Bugün okulumuzda, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala Kurucu Temsilcimiz Kerim ÜNAL, Okul Müdürümüz Yasemin ERBOĞA , Müdür Yardımcımız Mine UTLU TAKDEMİR ve idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve personelimiz ile yapılan kahvaltı etkinliğinde bir araya geldiler. Toplantıda Tüm öğretmenlerimiz kendilerini tanıttılar.

Okulumuza yeni katılan öğretmenlerimizin de bulunduğu kahvaltı etkinliğinde yeni eğitim öğretim yılı öncesi idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz, yıl içerisinde yapılacak eğitim planlamaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunurlarken Kurucu Temsilcimiz Kerim ÜNAL, kısa bir konuşma yaptı. Ünal, yeni eğitim öğretim yılında da öğretmenlerimiz ve çalışanlarımızın her yıl olduğu gibi özverili şekilde çalışarak okulumuzun başarılı eğitim geleneğini sürdüreceğine inandığını belirtti ve okulumuzun yeni döneme hem fiziksel yenilemeleriyle, hem de yenilenen idari ve öğretmen kadrosuyla hazır olduğunu söyleyerek sözlerini tamamladı. Sonrasında söz alan Okul Müdürümüz Yasemin ERBOĞA ve Müdür Yardımcımız Mine UTLU da, yeni eğitim öğretim yılında öğretmenlerimiz ve çalışanlarımıza başarılar dileyerek, Türk Yurduna yakışır bir şekilde başarılı bir yıl geçirme temennilerini dile getirdiler.
Konuşmalardan sonra, eski ve yeni tüm öğretmenlerimiz ve personelimiz, kendilerini kısaca tanıttılar. Toplantı sonunda, birlikte geleneksel yeni dönem pastası kesildi ve iyi dilekler belirtildi.
2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı, Okulumuza ve tüm ülkemize hayırlı olsun…
Türk Yurdu Koleji

SİTE İÇİ ARAMA