KEÇİÖREN KAYMAKAMI SN.UĞUR BULUT VE  İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SN.AYHAN IŞIK'TAN TÜRK YURDU OKULLARI'NA İADE-İ ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde Türk Yurdu Okulları ile T.C.Keçiören Kaymakamlığı arasında imzalanan protokolün ardından Keçiören Kaymakamı Sn.Uğur Bulut ve  İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn.Ayhan Işık Türk Yurdu Okulları'nı ziyaret ederek sınıfları gezdiler ve öğretmenlerle sohbet ettiler.

İlçe Kaymakamını okulda  Türk Ocakları Eğitim Vakfı Başkanı Prof Dr. Orhan Kavuncu,Kurucu Temsilcisi Kerim Ünal,Okul Müdürü Mustafa Mete İşçi ve diğer yetkililer karşılayıp ilgilendiler.Okul gezisi yapılan toplantıdan sonra Kaymakam Uğur Bulut Türk Yurdu Okulları'nı çok beğendiklerini ve bundan böyle sürekli iletişimde olacaklarını ifade ettiler.Kaymakam ayrıca Türk Yurdu Okulları ile yapılan eğitim protokolü kapsamında Kaymakamlığa bağlı 28 kamu kuruluşu kapsamında yaklaşık 15 bin öğrenci velisi bulunduğunu belirterek çok sayıda öğrencinin bu protokolden yararlanacaklarını umduğunu belirtti.

Türk Ocakları Vakfı Başkanı Prof Dr. Kavuncu, İlçe Kaymakamı ve beraberindeki heyetin Türk Yurdu Okulları'nı ziyaretinden çok memnun olduklarını belirterek kendilerine teşekkür etti.

SİTE İÇİ ARAMA